Rzodkiewka z liściastym sercem ;)
Moje odkrycie ostatnich dni – rzodkiewka z liśćmi smażona na smalcu gęsim. Można też na maśle. Moja tak dobrze czuła się w tej roli, że w podziękowaniu wysłała mi liściaste serce :D Zachęcam do spróbowania, na mnie zrobiła super wrażenie, przygotowanie banalne i szybkie, a pozwala łatwo podbić warzywa i tłuszcze w codziennym menu :)
Agata Dąbrowska
Jestem psychodietoterapeutką, promotorką zdrowia, autorką bloga Naczynia Połączone. Specjalizuję się w pomocy osobom cierpiącym na problemy z układem pokarmowym, w tym SIBO i zespół jelita nadwrażliwego. Łączę w swojej pracy elementy dietoterapii, naturoterapii oraz pracy z ciałem i psychiką. Uczę jak w sposób mądry i kompleksowy wykorzystywać sygnały, które wysyła nam ciało i umysł oraz jak traktować siebie i swój organizm z szacunkiem i uważnością.